• Z jabłkiem i selerem naciowym

    Składniki: 1/2 sałaty 3 łodygi selera naciowego jabłko garść orzechów włoskich 2 łyżki rodzynek gałązka rozmarynu cynamon łyżeczka miodu oliwa sól,pieprz Przygotowanie: Orzechy uprażyć na...

  • Co przyda się w każdej kuchni?

    Gdy urządzamy kuchnię w nowym mieszkaniu w pierwszej kolejności skupiamy się na płytkach, podwieszanym suficie, oświetleniu i meblach kuchennych. Gdy te etapy mamy już za...

  • Zdrowa dieta – dieta DASH

    Dieta DASH to pierwsza, kompletnie zdrowa dieta, która nie opiera się wyłącznie na rygorystycznych normach żywieniowych. Stanowi ona bowiem zbiór prostych praw, który pozwala niezwykle...

  • Czerwone buraki

    Purpurowo-czerwone bulwy zawierają dużo soku,mają delikatny smak i nadają się na surówki oraz do gotowania. Główny zbiór: od sierpnia do października,dostępne w handlu także zimą...

  • Kontrolujemy wagę

    Po co ryzykować efekt jo – jo, skoro niewielkie zmiany stylu odżywiania mogą mieć znaczący wpływ na masę ciała ? Zdrowy tryb źycia to jedyna...

  • Ocet jabłkowy

    W sklepach spotykany także jako ocet owocowy.Surowcem do jego produkcji jest wino z jabłek lub sok.Ze względu na delikatny posmak jabłek jest bardzo lubianym dodatkiem.Wyjątkowo...

  • Sałata burgundzka

    Wyhodowana w Burgundii (Francja) odmiana sałaty głowiastej.Jest równie delikatna w smaku,lecz nie więdnie tak szybko jak ona,dzięki czemu można ją dłużej przechowywać.Czerwono-brunatne liście przypominają kolorem...

  • Olej z ostu

    Otrzymuje się go z nasion krokosza barwierskiego czyli szafranu fałszywego.Bywa także nazywany olejem saflorowym.Jest to bardzo wartościowy olej o dużej zawartości nisko nasyconych kwasów tłuszczowych...

Zaloguj się

Lub nazwy użytkownika:

Nie pamiętasz hasła?

Nie pamiętasz hasła?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Zaloguj się

Privacy Policy